La gala anual de l’IEBC, una festa per reivindicar la nostra llengua

La nostra gala anual es va convertir en un acte festiu, reivindicatiu i en les emocions a flor de pell. Paco Tejero, en nom de la Junta, ens va recordar la importància de preservar la nostra llengua tal com ho fem en la vestimenta, com un valor que ens han llegat els nostres avantpassats.

 

Reivindicatius van ser també els premis, a Carlos Cabós per haver portat la nostra parla més enllà de les nostres fronteres, a Tomás Bosque per donar-la a conèixer a través de la cançó, i a José Ignacio López Susin pet la seva labor persistent en favor de la dignificació del català a l’Aragó. La Beca Amanda Llebot se li va atorgar aquest any a Mari Zapater, pel seu projecte La marca “Higos de Fraga”, entre altres motius per ser una investigació basada en una de les senyes d’identitat del nostre territori.

 

 

I ens vam emocionar molt amb Tomás Bosque i la “Pàtria menuda” de Desideri Lombarte, i amb la veu i l’exquisita sensibilitat de Júlia Cruz. Enhorabona als premiats i gràcies a tots els assistents.

 

 
La vetllada en imatges