Cinga Fòrum 2023 – Patrimoni etnomusical a la Ribera del Cinca: lo ball tradicional

De la mà d’uns ponents de luxe, al Cinga Fòrum de dissabte ens vam endinsar en les músiques i balls del nostre passat. Vam descobrir dades sorprenents, per exemple, que a les nostres terres també es cantaven fandangos, que la jota és un ball present gairebé a tota la geografia espanyola, i, el més important, que el ball i la música popular han estat des de sempre una manifestació de les alegries, tristors i sentiments més profunds d’un poble. I com no podia ser d’altra manera, vam acabar ballant tots junts. Esperem amb ganes els resultats dels treballs que s’estan portant a terme. Gràcies a tots els ponents, assistents i a tots els que ho van fer possible. Podeu veure totes les ponències al següent enllaç: